Το τριαντάφυλλό σου ζει

Ποιήματα

10,00 8,00

978-960-640-074-2

10,00 8,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Η δημιουργός, μέσα από είκοσι έξι ποιήματα, επικεντρώνεται στην πάλη του ατόμου με τον εαυτό του και στα συναισθήματα που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος, την εποχή που η υγεία και η ομορφιά της ύπαρξης βάλλονται από το φόβο της νόσησης και τις  ανέπαφες επαφές που χαρακτηρίζουν την εποχή μας.

Τα ποιήματά της υπερβαίνουν την αίσθηση του ψυχικού πόνου και του φόβου, συναντώντας τον έρωτα ως αντίδοτο για τις προκλήσεις που ο ταξιδιώτης καλείται να αντιμετωπίσει.

Το Τριαντάφυλλό σου ζει, βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο: είναι η αστείρευτη ανάγκη για νόημα στη ζωή, σε έναν κόσμο πολλών φωταγωγημένων κατευθύνσεων και διαφορετικών ταχυτήτων. Είναι η ανάγκη για ασφάλεια μπροστά στη δυναμική ενός κόσμου σε συνεχή μετάλλαξη.

Η Ιωάννα Χριστοφόρου-Θεοχάρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Brescia στην Ιταλία, όπου ασχολήθηκε με την Παιδοψυχιατρική και την εκπόνηση της πτυχιακής της εργασίας με θέμα τις Διατροφικές Διαταραχές στα παιδιά. Ειδικεύτηκε στην Ελλάδα ως γενικός ιατρός και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα. Έλαβε το πρώτο της ποιητικό βραβείο στην αγγλική γλώσσα σε ηλικία 17 ετών. Το τριαντάφυλλό σου ζει είναι το πρώτο της βιβλίο.

Βάρος 100 g
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

, , ,

Μήνας έκδοσης

Νοέμβριος

Έτος Έκδοσης