Άνισα μέτρα

Έμμετρα και άμετρα αισθήματα

10,00 9,00

978-960-640-213-5

10,00 9,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:
  • Απόσπασμα

Η αναζήτηση του έρωτα και της αγάπης ως μέσων υπέρβασης τόσο ατομικών ορίων όσο και υπαρξιακών αδιεξόδων, αλλά και ως δίαυλοι κατανόησης του εαυτού μας, των άλλων και του κόσμου, βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του βιβλίου.

Μέσα από προσωπικά στιγμιότυπα και εμπειρίες, ακολουθούμε αχρονικά την πορεία ενός ανθρώπου σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του, που διανύουν μια τριακονταπενταετία.

Με διαφορετικές φόρμες και ύφη, τα «άμετρα» αισθήματα συναντιούνται με τα «έμμετρα» σε μια προσπάθεια να βρεθεί το «μέτρον άριστον», ώστε να μπορέσουν να εκφραστούν και να αφομοιωθούν ψυχικά.

Τα Άvισα Μέτρα επιχειρούν ν’ αποτυπώσουν τη διαχρονική αvθρώπινη αγωνία της άνισης πάλης με το πεπρωμένο, τη ζωή και το θάνατο.

Ο Νίκος Τσιαμανής γεννήθηκε στον Βόλο και έζησε στον Αλμυρό, ως το τέλος του σχολείου. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην ψυχιατρική ενηλίκων, εφήβων και παιδιών στη Γενεύη, όπου ζει και εργάζεται. Είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας (EFPP). Τα Άνισα μέτρα είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή.

Βάρος 185 g
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

, , , , , , , , ,

Μήνας έκδοσης

Μάιος

Έτος Έκδοσης

Ενιαία τιμή βιβλίου

ΝΑΙ