Χάριτας

Μυθιστόρημα

15,00 12,00

978-960-426-892-4

15,00 12,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Τι κάνουμε, όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μ’ ένα όνειρό μας που δέησε να καρποφορήσει; Το ταξίδι του Αλεξάνδρου συνεχίζεται στην πόλη που όλα τα «θέλω» του συναντιούνται. Το Μανχάταν είναι το πάσο του για τον κόσμο του θάμπους και του θεάματος. Εκεί τον περιμένουν μοιραίες γνωριμίες, που θα συμπληρώσουν το παζλ της ζωής και θα νοηματοδοτήσουν περισσότερο την ύπαρξή του.

Ο μικρός Μιγκέλ των δασών του Περού, η κυρία Γουάτσον που φυλάει τις οδυνηρές αναμνήσεις της, κουλουριασμένη σε μία πολυθρόνα μαζί με μία γάτα. Ο Τόμι, ο Ρίκο, η Ζανίνα, η Λεονόρα. Ο καθένας από αυτούς κουβαλά τη δική του ιστορία και απλόχερα προσφέρει αγάπη, στοργή, αλληλεγγύη. Κάποιος και προδοσία.

Στο μυθιστόρημα «Χάριτας», του Γαβριήλ Αλεξάνδρου, ο άνθρωπος βρίσκει τον άνθρωπο και οι διψασμένες ψυχές σμίγουν και ξεδιψούν στην ίδια πηγή!

Ο Γαβριήλ Αλεξάνδρου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά έζησε και μεγάλωσε στην Αμερική. Μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Rutgers του Νιου Τζέρσεϊ, όπου και αποφοίτησε. Έλαβε master Φυσικοχημείας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια ζει στην Ελλάδα.

Ασχολείται με τη συγγραφή από νεαρή ηλικία. Βραβεύτηκε από τον Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Νέας Υόρκης σε διαγωνισμό διηγήματος.Πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα το 2014 από τις εκδόσεις Ιωλκός με το βιογραφικό μυθιστόρημα Χωρίς αερόσακο.