Κασουλίδου, Γαβριέλλα

Η Γαβριέλλα Κασουλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946 από Κύπριους γονείς. Μετοίκησε στη Λευκωσία Κύπρου το 1950. Μεγάλωσε εκεί και ολοκλήρωσε το 1963 το Παγκύπριο Γυμνάσιο Θηλέων Φανερωμένης. Συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο Middle Temple των Inns of Court, απ’ όπου αποφοίτησε το 1967 ως Barrister at Law. Επέστρεψε στην Κύπρο όπου άσκησε το επάγγελμα της δικηγόρου μέχρι το 1975.
Μετά την τουρκική εισβολή μετοίκησε με την οικογένειά της στην Αθήνα. Εργάστηκε για δύο χρόνια σε δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά, στο ναυτιλιακό τομέα του Δικαίου και κατόπιν το 1978 ίδρυσε ναυτιλιακό γραφείο ως ναυλομεσίτης, με την επωνυμία Saint Sebastian Shipping Co, το οποίο διατήρησε μέχρι το 2003.
Παράλληλα με την εργασία της, από το 1980 ασχολήθηκε με τις θρησκείες και φιλοσοφίες της Ανατολής και με την τεχνική του Διαλογισμού και της αυτοσυγκέντρωσης σε καθημερινή βάση.
«Η μάγισσα του φωτός» είναι το τελευταίο βιβλίο της με αναφορά στις ενέργειες που μας περιβάλλουν και την αιώνια μάχη καλού και κακού μες στον ίδιο τον άνθρωπο.
Είναι παντρεμένη, έχει τρία μεγάλα παιδιά και κατοικεί στο Χαλάνδρι.

Δεν διατίθενται βιβλία στον παρόντα ιστότοπο.

Δεν βρέθηκαν τίτλοι.