Αφόρετα λόγια

Ανθολογία ποίησης

10,00 8,00

978-960-640-025-4

10,00 8,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Aνθολογία ποίησης της ομάδας δημιουργικής γραφής του Κέντρου Ημέρας «Λωτός» του Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης «Κωστής Μπάλλας».

Τα γραπτά των ποιητών είναι φωνές εμποτισμένες άλλοτε με απτή ευαισθησία και διορατικότητα και άλλοτε με σκωπτικότητα και κυνισμό. Είναι αποδείξεις θάρρους που πορεύονται και κραδαίνουν τις δικές τους μορφές αλήθειας, οι οποίες δύνανται τόσο να σε γεμίσουν όσο και να σε αδειάσουν, όπως άλλωστε και η ίδια η ζωή. Αυτοί οι διαχρονικοί δραπέτες της ποίησης αποτυπώνουν τις σκέψεις τους με μια βαθύτερη ενσυναίσθηση και ειλικρίνεια, μια υπερέχουσα ζέση που τους οδηγεί στην ελευθερία πέραν και έξω από τις συμβάσεις που συστηματοποιούν την καθήλωση του ανθρώπου.

Σκοπός είναι τα ποιήματα, της έκδοσης, να μας κάνουν να αντιληφθούμε τη δυναμική που κρύβεται πίσω από τις γραμμές, να ακούσουμε αμιγώς τι έχουν να μας πουν κι όχι απλά να περιμένουμε τη σειρά μας για να μιλήσουμε. Ας προσανατολίσουμε τις βλέψεις μας σε μια προοδευτική τροχιά αφύπνισης και προαγωγής του σεβασμού ως προς όσους υπόκεινται την κοινωνική περιθωριοποίηση που τελματώνει είτε την ψυχική είτε τη σωματική νόσο.

Ομάδα δημιουργικής γραφής «Κέντρου Ημέρας “Λωτός”»: Αμαλία Κ., Γιώργος Χ., Ελένη Σ., Παμέλα Τ., Στάθης Κ., Στυλιανός Τ., Σωτήρης Μ.

Βάρος 390 g
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

,

Μήνας έκδοσης

Μάιος

Έτος Έκδοσης