Τρεις φόνοι για έναν τάφο

Αστυνομικό μυθιστόρημα

12,00 9,60

978-960-426-976-1

12,00 9,60

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Ο Μιχάλης –υπό καταρρακτώδη βροχή σε μία στάση λεωφορείων– περίμενε την αγαπημένη του Μάγδα για να της παραδώσει μία βαλίτσα που του είχε εμπιστευθεί. Αδίκως, γιατί ήταν ήδη νεκρή, δολοφονημένη μες στο ίδιο της το σπίτι. Την ίδια ώρα και στην ίδια στάση, δολοφονείται κι ο δίδυμος αδελφός της ο Σταύρος. Όλες οι υποψίες πέφτουν στο Μιχάλη και συλλαμβάνεται ως ύποπτος. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Άρης Πετρίδης με τη συνεργασία του ιδιωτικού ντετέκτιβ Κίμωνα Γιακουμίδη κι ενώ αρχικά φαίνεται διαχειρίσιμη, ένας τρίτος φόνος –με θύμα το μετανάστη, ξάδελφο των δίδυμων αδελφών, Πιέρ, στις Βρυξέλλες, τις ίδιες ακριβώς μέρες– την περιπλέκει.
Ποιος ή ποιοι ήθελαν νεκρούς τους τρεις συγγενείς και γιατί; Τι έκρυβε το σχεδιάγραμμα ενός νεκροταφείου που μετέφερε –εν αγνοία του– ο Μιχάλης στη βαλίτσα; Μήπως εκεί, τελικά, βρίσκεται η απάντηση στο μυστήριο των φόνων;

Η Ελευθερία Δήμου-Χωνιανάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές της σπουδές. Είναι πτυχιούχος Γεωλογίας-Ορυκτολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως εργάστηκε ως ερευνήτρια σε μεγάλο Γεωλογικό Ινστιτούτο στην Αθήνα (ΙΓΜΕ), απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα με τη συγγραφή πολυάριθμων επιστημονικών συγγραμμάτων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, έχει εκδώσει και βιβλία –για μικρούς και μεγάλους– με αντικείμενο την εκλαϊκευμένη Γεωεπιστήμη και όχι μόνο.

Βάρος 300 g
Διαστάσεις 14 × 21 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

, , , ,

Μήνας έκδοσης

Μάρτιος

Έτος Έκδοσης