Προσδοκίες

Μυθιστόρημα

15,00 12,00

978-960-426-931-0

15,00 12,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Προσδοκίες και αγώνας πολύς για επιτυχία, που άλλοτε είναι επαγγελματική κι άλλοτε είναι μόνο στην προσωπική ζωή. Συνήθως όχι και στους δυο τομείς, γιατί η επίτευξη της μιας γίνεται σε βάρος της άλλης.

Αυτό συνέβη και με τους δύο φίλους, Θέμη και Αλέκο. Έρωτας, πάθη, απογοητεύσεις σκίαζαν τη χαρά της επαγγελματικής τους επιτυχίας. Και δυστυχώς, η θλίψη δεν ήταν μόνο δική τους, αλλά και όλων των δικών τους ανθρώπων, αφού η ζωή του καθενός επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής, άλλων μεν έμμεσα και άλλων άμεσα και καθοριστικά.

Σε καμιά περίπτωση, όμως, ο πόνος και η δυστυχία δεν πρέπει να οδηγούν στην απόγνωση. Η ζωή είναι τροποποιήσιμη ως την τελευταία της ώρα.

Ο Πασχάλης Μαγγίδης γεννήθηκε στο Χαϊδευτό Καβάλας. Τελείωσε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια εγγράφεται στη Νομική του ιδίου πανεπιστημίου και στα πτυχιακά την εγκαταλείπει λόγω του διορισμού του στο Υπουργείο Οικονομικών. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του έλαβε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον τομέα της Δημόσιας Οικονομίας.

Εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα από τις εκδόσεις «Ιωλκός» με το μυθιστόρημα «Δεύτερη ευκαιρία» το 2010.  Τον Οκτώβριο του 2013 στη Χρυσούπολη Καβάλας τιμήθηκε για το συγγραφικό έργο του από το Δήμο Νέστου.

Βάρος 600 g
Διαστάσεις 14 × 21 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

, ,

Μήνας έκδοσης

Δεκέμβριος

Έτος Έκδοσης