Παράπλευρη απώλεια (ψηφιακή ανάγνωση)

Αστυνομικό μυθιστόρημα

2,30

978-960-640-018-6-DV

2,30

Ψηφιακή ανάγνωση - Διάρκεια: 45 ημέρες

Αργά το βράδυ, σε απόμερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, ένας ταξιτζής δολοφονείται. Ο ντετέκτιβ Κίμων Γιακουμίδης, που επιβιβάστηκε ως τελευταίος πελάτης στο ταξί, αισθάνεται υπεύθυνος για το θάνατό του και βοηθά το φίλο του, αστυνόμο επιθεωρητή Άρη Πετρίδη, στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος. Κι ενώ αρχικά θεωρείται ως μια συνηθισμένη υπόθεση –ληστεία μετά φόνου–, ένα DVD, που βρίσκεται τυχαία στο ταξί και φθάνει στα χέρια του ντετέκτιβ, τη μετατρέπει στο χειρότερο εφιάλτη, καθώς εμπλέκονται αδίστακτοι εγκληματίες, απαγωγείς παιδιών. Έτσι παράλληλα ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για την ανεύρεση κι απελευθέρωση ενός μικρού κοριτσιού που κινδυνεύει άμεσα, παραμερίζοντας και υποβαθμίζοντας την υπόθεση του φόνου του ταξιτζή. Μήπως, όμως, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των δολοφόνων του ταξιτζή και των απαγωγέων;

Η Ελευθερία Δήμου-Χωνιανάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές της σπουδές. Είναι πτυχιούχος Γεωλογίας-Ορυκτολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως εργάστηκε ως ερευνήτρια σε μεγάλο Γεωλογικό Ινστιτούτο στην Αθήνα (ΙΓΜΕ), απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα με τη συγγραφή πολυάριθμων επιστημονικών συγγραμμάτων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, έχει εκδώσει και βιβλία –για μικρούς και μεγάλους– με αντικείμενο την εκλαϊκευμένη Γεωεπιστήμη και όχι μόνο.

Πώς θα διαβάσετε online το βιβλίο

Η ψηφιακή ανάγνωση είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες που έχουν κάνει login στο λογαριασμό τους κι έχουν αγοράσει το δικαίωμα ψηφιακής ανάγνωσης.

  1. Δημιουργήστε ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας  κάνοντας click για εγγραφή ή σύνδεση εδώ.
  2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας κι αγοράστε το βιβλίο επιλέγοντας «Ψηφιακή ανάγνωση» (όταν το βιβλίο διατίθεται σε έντυπη μορφή).
  3. Μετά την αγορά σας επισκεφθείτε ξανά αυτήν τη σελίδα και κάντε click στο αντίστοιχο κουμπί για να διαβάσετε online το βιβλίο.
  4. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στην ενότητα «Ψηφιακές αναγνώσεις» του λογαριασμού σας και να δείτε όλα τα βιβλία που έχετε αγοράσει για ψηφιακή ανάγνωση.

Η σύνδεση στο λογαριασμό σας είναι υποχρεωτική για να μπορέσετε να αγοράσετε δικαιώματα για ψηφιακή ανάγνωση βιβλίων.