Ουσιαστικά

Ποιήματα

10,00 8,00

978-960-426-907-5

10,00 8,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Σε καιρούς επ-ουσιώδεις τα «Ουσιαστικά» παλεύουν να επιδείξουν, να υποδείξουν, να καταδείξουν, να αναδείξουν. Μάχονται να ορίσουν και να οριστούν. Να απαντήσουν και να απαντηθούν. Να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν.

Ουσιαστικά, υμνούν τον αιώνιο Έρωτα και τον αιώνιο Θάνατο, τον Άνθρωπο του Θεού και το Θεό του Ανθρώπου, την απουσία της Ύπαρξης και την παρουσία της Ανυπαρξίας. Τα Πουθενά και Τίποτα, τα Παντού και Όλα.

Σε μία εποχή αν-ούσια, τα «Ουσιαστικά» συν-ουσιώνονται φιλοσοφώντας. Μήπως κατορθώσουν, τελικά, να βρουν και πάλι τη χαμένη της Ουσία.

Η Αφροδίτη Σφαιροπούλου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό), ενώ έλαβε το μάστερ της στην Ορθόδοξη Θεολογία. Επίσης, έχει σπουδάσει τραπεζικά, δημοσιογραφία και υποκριτική. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί κι αναρτηθεί στον Τύπο, σε περιοδικά και σε έγκριτους φιλοσοφικούς, θεολογικούς και φιλολογικούς ιστότοπους. Τα «Ουσιαστικά» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

Βάρος 250 g
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

,

Μήνας έκδοσης

Μάιος

Έτος Έκδοσης