Εκείνοι που τολμούν να ονειρεύονται

Ποιήματα

10,00 8,00

978-960-640-052-0

10,00 8,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

Στίχοι με κέντρο τους τον άνθρωπο, τη σχέση του με τη ζωή και την ανάγκη του να ελπίζει και να ονειρεύεται.

Ο ποιητής γίνεται ζωγράφος, με χρώματα τις λέξεις και καμβά το λευκό χαρτί, φτιάχνοντας εικόνες  που τολμούν να ονειρεύονται, που αφηγούνται μια ιστορία. Αυτοκριτική κι ένας «διάλογος» ανάμεσα στα δυνατά και τρωτά σημεία του σημερινού ανθρώπου, ο οποίος ενώ παραδέχεται τη ματαιοδοξία του, ταυτόχρονα συμφιλιώνεται με την πραγματικότητα του θανάτου, παραγκωνίζει το φόβο του και διεκδικεί τα όνειρά του με σκοπό την πλήρωση.

Τέλος, περιλαμβάνονται ποιήματα που γράφτηκαν εν μέσω του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, προβάλλοντας την επίδραση της λυπηρής πραγματικότητας στην ανθρώπινη ψυχή, μα και προσφέροντας ελπίδα για ένα ομορφότερο αύριο.

Η Παρασκευή Τζιωρτζούδα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Σπούδασε Βιολογική Χημεία στην Αυστρία και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στις Νευροεπιστήμες στο Λονδίνο. Σήμερα κάνει το διδακτορικό της στη Λούβεν του Βελγίου πάνω στις νευρολογικές ασθένειες. Ασχολείται με την ποίηση από την εφηβεία. Το βιβλίο «Εκείνοι που τολμούν να ονειρεύονται» (εκδόσεις Ιωλκός) είναι η πρώτη ποιη­τική συλλογή της.

Βάρος 200 g
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Αριθμός Σελίδων

Εξώφυλλο

Άλλοι συντελεστές

,

Θέμα

, , , ,

Μήνας έκδοσης

Απρίλιος

Έτος Έκδοσης

Τρέχουσα έκδοση

Β΄

Ημερομηνία τρέχουσας έκδοσης

Οκτώβριος (2021)