Το κίνητρο του φόνου ήταν άλλο και άλλες ιστορίες

15,00 12,00

978-960-640-058-2

15,00 12,00

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο επίσης στους παρακάτω ιστότοπους:

• O φόνος της Λίνας αν και αρχικά έδειχνε ότι ήταν έγκλημα πάθους και ζήλιας εκ μέρους του συζύγου και του υποτιθέμενου εραστή της, τελικά, απεδείχθη ότι Το κίνητρο ήταν άλλο.
• Οι απαγωγείς της μικρής Χρύσας, ενώ είχαν πάρει τα λύτρα από τους γονείς της, τελικά τη σκότωσαν. Μία νέα απαγωγή μιας άλλης κοπέλας θα δώσει απάντηση σ’ αυτόν τον Αναίτιο φόνο.
• Για το θάνατο του γεωλόγου Αλέξανδρου, ως ύποπτη θεωρήθηκε η Νόρα καθώς ήταν παρούσα στο φόνο του. Μία πολύτιμη, όμως, πέτρα που βρέθηκε κατά τύχη στην τσέπη της, θα αποτελέσει την Πέτρα του σκανδάλου για την εξιχνίαση του εγκλήματος.
• Ο πατριός της εύπορης Ελπίδας δολοφονείται και συλλαμβάνονται δύο άτομα ως ύποπτοι, εξαιτίας δύο σημειωμάτων που αποδείκνυαν ότι βρίσκονταν στον τόπο και κατά την ώρα του εγκλήματος. Είναι, όμως, αυτοί οι δολοφόνοι;

Τέσσερις ανεξάρτητες αστυνομικές υποθέσεις με ισάριθμους φόνους, καλούνται να εξιχνιάσουν οι δύο φίλοι, ο αστυνόμος Πετρίδης και ο ντετέκτιβ Γιακουμίδης, και να οδηγηθούν οι ένοχοι στη Δικαιοσύνη.

Η Ελευθερία Δήμου-Χωνιανάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές της σπουδές. Είναι πτυχιούχος Γεωλογίας-Ορυκτολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως εργάστηκε ως ερευνήτρια σε μεγάλο Γεωλογικό Ινστιτούτο στην Αθήνα (ΙΓΜΕ), απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα με τη συγγραφή πολυάριθμων επιστημονικών συγγραμμάτων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, έχει εκδώσει και βιβλία –για μικρούς και μεγάλους– με αντικείμενο την εκλαϊκευμένη Γεωεπιστήμη και όχι μόνο.