Στα μάτια της
Ποιήματα
10,00€ 9,00€
10,00€ 9,00€
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Εντός της συλλογής η μνήμη γίνεται τόπος επιστροφής και το βλέμμα βαθύ καταφύγιο. Σπίτια, αυλές, χώματα, βροχές, λουλούδια και απόντα πρόσωπα φωτίζουν έναν κόσμο όπου ο έρωτας, η απώλεια και η αγάπη συνομιλούν αθόρυβα. Με λόγο λιτό, τρυφερό κι εσωτερικά δραστικό, η ποιήτρια ανιχνεύει τα ίχνη που αφήνει ο χρόνος στην ψυχή.
Ποιήματα για όσα χάθηκαν, για όσα επιμένουν να ανθίζουν, για κείνη τη μυστική δύναμη που μας κρατά όρθιους μες στη θλίψη.
Ποίηση εξομολογητική και φωτεινή, που κοιτάζει τον πόνο χωρίς να του παραδίδεται.
| Βάρος | 220 g |
|---|---|
| Διαστάσεις | 17 × 24 cm |
| Αριθμός Σελίδων | |
| Εξώφυλλο | |
| Άλλοι συντελεστές | Δημήτρης Κουρκούτης (καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλου), Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (σχεδιασμός, τυπογραφική επιμέλεια) |
| Θέμα | Αγάπη, Ανθρώπινη Ύπαρξη, Απώλεια, Δύναμη, Έρωτας, Μνήμη, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση, Χρόνος |
| Μήνας έκδοσης | Ιούνιος |
| Έτος Έκδοσης | |
| Ενιαία τιμή βιβλίου | ΝΑΙ |
Η Μάρθα Βρυσούλη-Ξυτάκη γεννήθηκε στα Μακρυώτικα της Κεφαλονιάς. Ζει στον Πειραιά και εργάζεται ως διακοσμήτρια. Εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα to 1993 με τα Παραμύθια δίχως σύνορα. Το βιβλίο Στα μάτια της είναι η τρίτη ποιητική συλλογή της.
Σχετικά προϊόντα
-
-
Εξαντλημένο
-
-
-
-
-
-
-



















