Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow Μυθιστόρημα arrow Οι κήποι των Αγγέλων

Οι κήποι των Αγγέλων  

[και σε ebook]

Ένα μεταφυσικό μυθιστόρημα

Κασουλίδου, Γαβριέλλα

ISBN: 978-960-426-497-1


Οι κήποι των Αγγέλων


Υπότιτλος :  Ένα μεταφυσικό μυθιστόρημα
Θέμα :  Λογοτεχνία, Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα, Μεταφυσική
Αριθμός Σελίδων : 256
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2008 (Οκτώβριος)


Τιμή: 14.93 €   13.44 €

 


Η ιστορία μιας γυναίκας η οποία ανακαλύπτει ότι υπάρχει ταυτόχρονα και σε ένα άλλο ενεργειακό επίπεδο, σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο. Οι κόσμοι είναι αλληλένδετοι και επηρεάζουν ο ένας τον άλλο. Γεγονότα, πράξεις, συναισθήματα και σκέψεις στον έναν έχουν άμεσο αντίκτυπο στον άλλο. Οι έννοιες της ελεύθερης επιλογής, του πεπρωμένου, του Κάρμα, συνυπάρχουν στους παράλληλους-αλληλένδετους κόσμους.

Η υπόθεση του έργου θέλει την πρωταγωνίστρια, η οποία έχει φτάσει μετά από έναν αποτυχημένο γάμο σε μια ιδιαίτερη καμπή της ζωής της, να συναντά απρόσμενα και να παίρνει υπό την προστασία της ένα πεντάχρονο ορφανό παιδί, στο οποίο διηγείται παραμύθια τα βράδια. Επηρεασμένη από το άλλο επίπεδο και τα όντα που συναντά εκεί, αποφασίζει να αρχίσει να γράφει τα παραμύθια που εμπνέεται. Ως πετυχημένη πια συγγραφέας παιδικών παραμυθιών η ζωή της αλλάζει, μαζί και το πεπρωμένο στο οποίο έχει πια ενεργό συμμετοχή και η ίδια.

Μια αλληλουχία γεγονότων, μαζί με μια εναλλαγή των κόσμων στους οποίους υπάρχει, διαμορφώνει την ιστορία σε όλα τα επίπεδα κάνοντας τον αναγνώστη να διερωτάται κατά πόσο υπάρχουν τυχαία γεγονότα ή συμπτώσεις και σε ποιο βαθμό στην πραγματικότητα είμαστε εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι για την πραγματικότητά μας.
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ